Voor een frisse blik

Soms heb je iemand nodig die met een frisse en strategische blik naar je klant of briefing kijkt. Iemand met een jaar of 15 ervaring en een groot netwerk. Die jouw project eenvoudig, inzichtelijk en haalbaar maakt. Die naast creatie meedenkt in creatieve productie.Iemand die gewend is stipt, strak en binnen budget op te leveren. Die van veel markten thuis is en ook ‘onder de radar’ goed functioneert.

Specifieke kwaliteiten

Als creatief ben je nooit goed in álles. Daarom leg ik me toe op een aantal specifieke zaken. Voor alle aanvullende creatie heb ik een sterk netwerk van creatieven om me heen verzameld, zodat jij weet dat je ook na The Big Idea geen bot vangt.

Kolfjes naar mijn hand:

– strategie
– concept
– pitches
– PR haakjes
– salespromoties
– joint promotions
– events

Ik heb op deze site een aantal cases voor je op een rij gezet zodat je gevoel kunt krijgen wat je aan me hebt. Deze selectie is bij lange na niet al het werk wat ik gedaan heb, maar geeft een breed beeld van de manier waarop ik werk en denk, zodat jij een idee kunt krijgen of dat bij je past.

Heb je een specifieke klant of type opdracht die je niet kunt vergelijken met de cases in dit portfolio? Vraag me dan om een vergelijkbare case of een (gratis) debrief van de opdracht, zodat je een afgewogen inschatting kunt maken.